zondag 1 november 2009

Tentoonstelling: Vrijdag!

November, een kalme maand dus eens tijd om onze schade in te halen. En effe terug te denken naar aan het begin van de tentoonstellingsdrukte.

Vrijdag:
Het is zo ver : vandaag zetten we de zaal in orde.
Vorige keer kenden we de zaal op ons duimpje.
Maar we moesten op één avond panelen opbouwen. Vandaag hebben we de zaal een paar keer gezien en zijn de mannen al achter tentoonstellingspanelen.

Gelukkig hebben we deze keer een ganse dag, na een rondleiding van de schakelaars en het evacuatie reglement voor brand, kunnen we de handen uit de mouwen steken en het is nodig.

De zaal staat opgesteld voor een eetfestijn en een 15 tal rijen tafels en stoelen moeten nog achter het gordijn van het podium verdwijnen.

Tegen de middag zijn we toe aan de opstelling van de panelen.
Effe paneeltjes naar die hoek, of toch maar naar het midden.
Toch maar terug naar de kant.
Idem met de tafels. Wat hebben we daar een rot vloer, lekker gekleurde tegeltjes in motief gelegd, waar je geen tafels op kan uitlijnen.
Voor de rest kunnen we niet klagen.

Gelukkig zijn we al aan het eten als de versterking er aankomt.

Moest het nu uitpakken, afkuisen en ophangen zijn, zou het verhaaltje snel vertelt zijn. Maar wie dit al eens gedaan heeft, weet dat het puzzelen is voor alles een gepast plaatsje heeft aan een paneel of op een tafel.

Uiteindelijk zijn we er geraakt en zelfs mooi op tijd om nog rustig iets te eten en wat rustig te worden want morgen volgt nog veel stress!

Geen opmerkingen: