maandag 24 augustus 2009

Aankondiging 2de kanttentoonstelling

In 2006 werd onze kantkring Zennekant opgestart door een aantal enthousiaste dames die gebeten waren door de kantmicrobe. ( en uit ervaring weet ik dat eenmaal je gebeten bent door die microbe, je echt kan verslaafd worden aan het kantklossen).

Wij zijn intussen met een 22-tal leden die om de twee weken de donderdagavond van 19.30 uur tot 22.00 uur bij elkaar komen.
Kantklossen is voor elke leeftijd? Dat wordt bevestigd door onze leden : ons jongste lid is 11 jaar en het oudste lid 77 jaar.
Er wordt geklost, gepraat over kant, ideetjes uitgewisseld, boeken en tijdschriften ingekeken. Elk lid laat zien waar zij mee bezig is waardoor anderen weer idee├źn kunnen opdoen. We geven elkaar inspiratie en animo om weer aan iets nieuws te beginnen.

In 2007 hadden wij onze eerste tentoonstelling. Die kende een groot succes. Naast de klassieke kantsoorten was er zeer veel oog voor moderne kantstukken.
Aangesproken door de positieve reacties , houden wij een nieuwe tentoonstelling waar de leden hun eigen creaties en realisaties aan het grote publiek voorstellen.
Iedereen is welkom op de 2de kanttentoonstelling, op zaterdag 12 en zondag 13 september 2009 van 10 tot 18 uur op volgend adres : Parochiezaal Sint-Rochus, Melkerijstraat 84, 1500 Halle.
Met dit artikeltje hopen we wat aandacht van de geschreven of digitale pers te krijgen.

Geen opmerkingen: